Wspieranie procesu partnerstw na rzecz innowacji w serowarstwie – II ETAP
ETAP II 30 maja i 6 czerwca – Projekt „Wspieranie procesu tworzenia partnerstw na rzecz innowacji w serowarstwie” – w ramach
Czytaj dalejETAP II 30 maja i 6 czerwca – Projekt „Wspieranie procesu tworzenia partnerstw na rzecz innowacji w serowarstwie” – w ramach
Czytaj dalej10-12 Maja 2018 roku w Siedzibie Izby Rolnictwa i Leśnictwa Słowenii w Ljubljanie odbyło się szkolenie pt. „Understand and Support
Czytaj dalejSzanowni Państwo, w związku z wejściem w życie z dniem 25 maja br. rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr
Czytaj dalej24 i 25 kwietnia w Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej odbyły się warsztaty serowarskie zrealizowane w ramach projektu „Wspieranie
Czytaj dalejNa podstawie § 19 ust. 1 rozporządzenia Ministra rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 20 września 2016 r. w sprawie
Czytaj dalejKomisja oceniająca powołana Zarządzeniem Nr 6/2018 Dyrektora Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie z dnia 06.03.2018 roku, w dniu 18 kwietnia
Czytaj dalej11 Kwietnia 2018 roku w Budynku Delegatury Regionu Emilia-Romania w Brukseli odbyła się konferencja pt: „Make innovation in Agriculture work.
Czytaj dalejW dniach 7-8 marca 2018 r. do Warszawy przybyła misja czołowych fińskich dostawców technologii dla rolnictwa w celu znalezienia w
Czytaj dalejDnia 28.02.2018 w Siedzibie Grupy Producentów Owoców GALSTER w Wierzchucicach odbyło się spotkanie organizacyjne dotyczące możliwości współpracy naukowej i upowszechnieniowej
Czytaj dalej