Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego
W listopadzie br. odbył się cykl warsztatów realizowanych w ramach operacji pn. „Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego”. Prowadzącym
Czytaj dalejW listopadzie br. odbył się cykl warsztatów realizowanych w ramach operacji pn. „Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego”. Prowadzącym
Czytaj dalej21 listopada 2023 roku w Minikowie, w Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji im. Leona Janty-Połczyńskiego, odbyło się III Forum Grup
Czytaj dalej„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie” Kujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie
Czytaj dalejKujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie ZAPRASZA na konferencję Porównanie plonowania nowych odmian pszenic w warunkach technologii gospodarstwa rolnego –
Czytaj dalejLink do szkolenia: https://kpodr.clickmeeting.com/praktyczne-aspekty-systemu-haccp-w-warunkach-przetworstwa-rzemieslniczego/register Platforma szkoleniowa Clickmeeiting Szkolenie jest syntetycznym zebraniem treści związanych z systemem HACCP, definiowaniem pojęcia kultury i
Czytaj dalejLink do rejestracji: https://forms.office.com/e/jqcbKGBtu0 – decyduje kolejność zgłoszeń Program warsztatów: 10:00 Rejestracja 10:15 Blok warsztatowy (w trakcie przerwa kawowa ok.
Czytaj dalejKujawsko-Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie zaprasza członków grup operacyjnych oraz wszystkie osoby zainteresowane tematem innowacji do wzięcia udziału w
Czytaj dalejFormularz online do rejestracji – decyduje kolejność zgłoszeń https://forms.office.com/e/3KiQdAk1Wa Program warsztatów masarskich realizowanych w ramach operacji „Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia
Czytaj dalejLink do rejestracji: https://forms.office.com/e/jqcbKGBtu0 – decyduje kolejność zgłoszeń Program warsztatów: 10:00 Rejestracja 10:15 Blok warsztatowy (w trakcie przerwa kawowa ok.
Czytaj dalej27 października 2023 r. w Centrum Dziedzictwa Kulinarnego i Turystyki Wiejskiej w Minikowie odbyły się warsztaty pn. „Kulinarne wykorzystanie wołowiny
Czytaj dalej